Contact
De Ast
Diensten
Tarieven
Contact
Getallen -debet en credit-, facturen, papieren en belastingzaken; als u een onderneming heeft of wilt beginnen komt er van alles op u af.
En het organiseren van een administratie is niet ieders favoriete bezigheid. Bovendien is de fiscaliteit erg ingewikkeld.

Daarom bent u op zoek naar iemand die de financiƫle en fiscale zorg (deels) uit handen neemt, zodat u zich bezig kunt houden met uw onderneming.
Welkom op de website van Administratiekantoor De Ast. Gevestigd op het gelijknamig grondgebied, aan de Westerhuisweg 23 te Harskamp. Mijn naam is Herriƫtte Snellen, gediplomeerd belastingconsulent en ik ben in 2011 begonnen met dit administratiekantoor, nadat ik eerst ervaring heb opgedaan bij een administratiekantoor in Sliedrecht. En ik houd juist wel van getallen!

De Ast is een kleinschalig kantoor waardoor persoonlijke aandacht vanzelfsprekend is en de drempel laag is. Ik kan me beroepen op betrouwbare partners (o.a. Kune belastingadvies en administratie).

De Ast is er voor particulieren, zzp-ers en andere ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Het werkgebied is voornamelijk in de plaatsen Harskamp, Kootwijkerbroek, De Valk, Wekerom, Ede, Barneveld en Lunteren.

Nuttige links:

Belastingdienst Kamer Van Koophandel Sociale Verzekeringsbank
Administratiekantoor De Ast - Westerhuisweg 23 - 6732 GK Harskamp - herriette@de-ast.nl